Heuvelman GSO – Transport

Zelf lossen op locatie

Bij transport is het essentieel dat niet alleen de leverancier van de vracht, maar ook de ontvanger tevreden is. Voor bezorgen en lossen op locatie hebben wij verschillende oplossingen. Heuvelman GSO sluit met haar logistieke dienstverlening naadloos aan op het serviceniveau dat u uw klant biedt. 

Transport in binnen- en buitenland 

Heuvelman GSO ligt gunstig ten opzichte van diverse onsluitingswegen naar binnen- en buitenland. Daardoor zijn onze tarieven zeer concurrerend, terwijl het serviceniveau hoogstaand blijft. 

Kan het slimmer? 

Wij brengen niet alleen uw vracht “van hier naar daar”, wij denken met u mee. Kan het sneller? Kan het goedkoper? Kan het efficiënter? Kan het groener? Wij helpen graag mee uw logistieke kosten te verminderen.

Wagenpark

Waar uw vracht ook afgeleverd moet worden, Heuvelman GSO heeft het juiste materieel. Voor aflevering ‘in het veld’ kunt u kiezen uit 8×8 of 8×4 containerautos’s/ haakarmauto’s of trekkers met dumper. Voor wegtransport staan trekkers (4×2 en 6×4) met kippertrailers, huiftrailers, opleggers of diepladers tot uw beschikking. Zo kunt u garanderen dat uw vracht op het afgesproken moment op de juiste locatie wordt afgeleverd.

Neem direct contact op!

Mail naar info@heuvelman-gso.nl of bel 0596-201007 voor meer informatie.

Contact opnemen

[templatera id=”1417″]