Heuvelman GSO – Cargo Handling

Laden & lossen, opslag en overslag in de Oosterhornhaven

Uw lading kan in één hand worden gelost, opgeslagen en getransporteerd. Hierdoor is het overslagproces efficiënter, goedkoper en milieuvriendelijker. 

Kade is optimaal bereikbaar

De ideale locatie om te laden en lossen voor transport over het water. Via het Eemskanaal bereiken zowel binnenvaartschepen als zeeschepen met een maximale diepgang van 5 meter en een breedte van 13 meter, eenvoudig onze kade in de Oosterhornhaven. Vanzelfsprekend voldoet onze kade volledig aan de internationale ISPS (International Ship and Port Security Code) standaarden aangaande de veiligheidsmaatregelen voor havens.  

Het Oosterhornkanaal heeft een CEMT-klasse IV. Voor zeeschepen geldt een maximale afmeerlengte van 90 meter en voor binnenvaartschepen 110 meter. De autosnelweg A7 ontsluit de doorvoer naar de rest van Nederland en Duitsland.  

Snel, 24/7 en voldoende capaciteit 

Uw tijd is geld. Daarom kunt 24/7 een beroep doen op onze laad- en losdiensten. Doordat Heuvelman GSO beschikt over een scala aan overslagmachines is er altijd voldoende en passend materieel aanwezig om aan uw capaciteits- of productievraag te voldoen.

Opslag

Uw vracht kan snel, vakkundig en veilig worden opgeslagen in onze eigen opslagfaciliteiten recht tegenover de kade. Dit spaart tijd, geld en het milieu. Onze opslagfaciliteiten zijn voorzien van vloeistofdichte vloeren waardoor opslag van verontreinigde stoffen ook tot de mogelijkheden behoort.  

Transport

De meeste van onze transportmiddelen zijn voorzien van een EURO stage 6 motor (minimaal 5), zodat uw duurzaamheidsketen ook in het transport niet wordt onderbroken. Waar uw vracht ook afgeleverd moet worden, Heuvelman GSO heeft het juiste materieel om op locatie te komen. Voor aflevering ‘in het veld’ kunt u kiezen uit 8×8 of 8×4 containerauto’s/ haakarmauto’s of trekkers met dumper. Voor wegtransport staan trekkers (4×2 en 6×4) met kippertrailers, huiftrailers, opleggers of diepladers tot uw beschikking. Zo kunt u garanderen dat uw vracht op het afgesproken moment op de juiste locatie wordt afgeleverd. 

Neem direct contact op!

Mail naar info@heuvelman-gso.nl of bel 0596-201007 voor meer informatie.

Contact opnemen

[templatera id=”1417″]